Www face to face facebook com buskerud

www face to face facebook com buskerud

Påske konkurranse Lik og del face NRK Buskerud - Home Facebook Påske konkurranse Lik og del face book siden vår, og vær med på trekning av gavekort på 350. LIK OG DEL gjerne SÅ flere FÅR HØRE OM dette! Hei alle dere som følger oss. Facebook : Journalist i Drammens Tidende Anne Lovise Dirdal har. Buskerud fylkeslag har en egen, facebookside : Norges ME-forening, Buskerud. Buskerud fylkeslag Norges ME-forening Send gjerne melding om noe du lurer på via face og vi svarer etter beste evne. Under en klassisk fredagssamtale rundt bordet her i NRKbeta, kom temaet om « når meldte vi oss inn. Med den nye tidslinjen. Akershus Aust-Agder Buskerud Finnmark Hedmark Hordaland Møre. www face to face facebook com buskerud

Nå: Www face to face facebook com buskerud

Jeg har en Facebook-stalker. Valget for dette er nå flyttet opp i en liten meny som befinner seg akkurat under forsidebildet på profilen din. Nå er det imidlertid slutt på dobbeltkjøringen fra Facebook, og enten du liker det eller ikke vil du nå i løpet av de nærmeste ukene få Facebook Timeline. Innstillingene for disse finner du under blokkering, ved å trykke på den lille pilen til høre for «Hjem»-menyen helt øverst til høyre i Faecbooks toppstripe., og så velge «Administrere blokkering» på siden for Personverninnstillinger Her kan du føre opp personer vi vil blokkere helt fra. Så scroller du ned til Andre sider du liker (forutenom tv-program, musikk osv) og der trykker du at det kun skal være synlig for deg. Med et kjapt søk på posts by Helene Hillestad about tog får jeg det bekreftet. De aller fleste nordmenn som var «tidlig ute ble på et eller annet tidspunkt medlem i løpet av året.

Www face to face facebook com buskerud - Facebooks

Denne er det kun du som skjer. Screenshot fra Facebook, men det er ikke bare mine egne innlegg fra nyhetsstrømmen jeg finner igjen. Et nytt felt åpner seg over forsidebildet. Hvordan hindrer jeg noen av mine venner å se veggen min på Facebook? Trykk på knappen som sier «Lister» i denne menyen. Følg så beskrivelsen i punkt 1 for å kontrollere at den gitte personen ikke lengre ser veggen din. For Norges del tok Facebook for alvor av i 2007. I Norge er det sosiale nettstedet definitivt størst, og hele 71 prosent av Norges befolkning er innom Facebook ukentlig online dating usa sites free askim eller oftere. Har du andre scenarier du ønsker og/eller har svar på, gi en lyd i kommentarfeltet, så oppdaterer vi artikkelen.

Www face to face facebook com buskerud - THE faces

Kinky porn kontaktannonser oslo 961
Www face to face facebook com buskerud 271
Min første orgasme massasje bodø 835
Www face to face facebook com buskerud 268

Facebook-innboksen du: Www face to face facebook com buskerud

Dette er den innstillingen alle postene dine får som standard. Her finner du valget «Fjern fra venner». På denne måten kan du både holde styr på grupper med venner, men også enkelt lage regler som gjelder for flere venner samtidig. Dette endres enkelt ved å bevege musen over bildet, for deretter å trykke på «Endre forsidebilde». Vi har tidligere skrevet om Timeline og hvordan den nye layouten arter seg, men en av de viktigste endringene er organisering og plassering av sikkerhets og personverns-innstillinger.

0 kommentarer til “Www face to face facebook com buskerud

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *