Jobbintervju tips negative sider skien

jobbintervju tips negative sider skien

en jobb du virkelig vil. Årsaken til at dette spørsmålet blir stilt, er for å se om kandidaten vil passe inn i kulturen og gi den muligheten til å kunne vise frem sin egen personlighet, sier den erfarne rekruttereren Mitch Fortner. Du vil sannsynligvis kunne finne et anslag, og vi anbefaler at du ber om det høyeste beløpet i anslaget ditt avhengig av din erfaring, utdannelse og dine kunnskaper. Foruten å se etter potensielle fallgruver, ønsker intervjueren ved å stille dette spørsmålet å finne ut av hvor god selvinnsikt du har og hvor ærlig. Ærlighet varer lengst Å fortelle om seg selv gjør man også når man blir bedt om å ramse opp sine sterke og svake sider. Karriereveileder Haugen forklarer at hvorvidt de private interessene du nevner er relatert til jobben, er av underordnet betydning. LES OGSÅ: Hva er dine svake sider? Derfor kan det være lurt å tenke at helhetsinntrykket av deg som person bør sirkles rundt en oppriktig interesse for bransjen og faget. For eksempel kan du si Jeg har et sterkt ønske om å være med på produktutvikling fra start til slutt, og jeg vet at jeg har en mulighet til dette her. jobbintervju tips negative sider skien

Jobbintervju tips negative sider skien - Hvordan

Det bør være relatert til noe intervjueren har snakket om, til firmaet eller til jobben. Så kan arbeidsgiveren vurdere om han mener du tenker utenfor boksen eller ikke. Begynn med å vise at du forstår firmaets målsetninger gjennom å bruke et par nøkkelord og fraser fra hjemmesiden, men så bør du gjøre det personlig. Det amerikanske karrierenettstedet The Muse har listet opp 30 ting du bør styre unna, enten det er drømmejobben det er snakk om, eller noe å fylle tiden din med. .

Videos

The host takes her tip off his front. Enda bedre er det om du også klarer å rette dine nye erfaringer og innsikt til styrker i den nye jobben. Hvor mange tennisballer kan du få plass til i en limousin? Du vil helt sikkert få noen smil om du svarer fotballproff, men det er bedre å snakke om dine mål og ambisjoner og hvordan denne jobben vil føre deg nærmere disse. Det finnes ikke en bedre arena der du kan selge inn deg selv om dine egenskaper til rekruttereren. Her vil du også ønske å bruke star metoden for å fokusere på hvordan du håndterte situasjonen på en produktiv og profesjonell måte, ideelt sett med en god avslutning ved at du for eksempel kom til en enighet eller kompromiss.

0 kommentarer til “Jobbintervju tips negative sider skien

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *